Lokalno vreme
Subota, 01. Oktobar 2022 (CET)

Tel: +381(0)60/33-43-007

eliteapartmani@gmail.com

REZERVACIJA I PLAĆANJE

Pošaljite nam Vašu rezervaciju direktno sa sajta, putem e-pošte ili nas pozovite.

Naznačite datum dolaska i odlaska, broj osoba i druge zahteve. Obavezno navedite Vaše kontakt podatke (ime i prezime, broj telefona i dr.). Mi ćemo u što kraćem roku odgovoriti na vaš upit.

Cena boravka ne obračunava se po osobi, već po apartmanu. Plaćanje se vrši po ulasku u stan i preuzimanju ključeva. U slučaju da gost skrati svoj boravak u apartmanu, agencija ima pravo da zadrži celokupan iznos.

ULAZAK I IZLAZAK

CHECK IN (ulazak u apartman) je od 14 časova, ali vrlo često moguće je i ranije ući u apartman, ukoliko su prethodni gosti apartman napustili ranije. O ovome se možete informisati kod stanodavca.

CHECK OUT (napuštanje apartmana) je do 12 časova. Kao i u slučaju ulaska u stan, i izlazak iz stana je moguće prolongirati, ako postoje uslovi za to, o čemu se možete informisati prilikom rezervacije apartmana.

USLOVI BORAVKA

Svi naši apartmani su opremljeni kompletnom posteljinom i peškirima za onoliko osoba koliko apartman može da primi.

Kuhinje u apartmanima poseduju osnovno posuđe neophodno za komforno pripremanje i serviranje hrane i pića.

Bežični internet je standard u našim apartmanima i njegova upotreba je besplatna. Password će Vam biti dostupan po ulasku u apartman.

Gosti su u obavezi da poštuju kućni red (zabranjena je buka, glasna muzika, organizacija žurki i drugih okupljanja).

U apartmanima je moguće neometano primati goste, ali se podrazumeva da se i oni pridržavaju kućnog reda.

Gost je dužan da se odgovorno odnosi prema inventaru. Ukoliko dođe do nastanka štete, ona se prijavljuje agenciji (agencija ima pravo nadoknade troškova za načinjenu štetu).

Stan je očišćen i pripremljen pre dolaska svakog gosta. U slučaju duže rezervacije, obezbeđeno je čišćenje, kao i promena posteljine i peškira, jednom nedeljno, a po potrebi i češće.

Ako gost, pri ulasku u apartman, uoči neki kvar ili nepravilnost, treba da informiše agenciju, koja će u najkraćem mogućem roku odgovoriti na primedbu. Neblagovremene reklamacije, neće biti uzete u obzir.